enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Anahtar Parti: “15 Ayda 100 Bin Üye, Milletimizin Değişim Talebinin Açık Göstergesidir”

Anahtar Parti Gümüşhane İl Teşkilat Başkanlığı adına açıklama yapan Behçet Necati Gül ve Murat Karakelle, partinin henüz 15 aylık bir siyasi hareket olmasına rağmen Türkiye genelinde 100 bin üye sayısını aşmasının, milletin yeni bir siyasete duyduğu güvenin açık bir göstergesi olduğunu belirtti.

Anahtar Parti: “15 Ayda 100 Bin Üye, Milletimizin Değişim Talebinin Açık Göstergesidir”
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
29.12.2025 16:00
0
A+
A-

Gül ve Karakelle yaptıkları ortak açıklamada, Anahtar Parti’nin kısa sürede toplumun her kesiminden yoğun ilgi gördüğünü vurgulayarak, “Türkiye siyasetinde yeni bir umut ve güçlü bir alternatif olarak yoluna devam eden Anahtar Parti, 15 aylık kısa bir sürede milletimizin güvenini kazanmıştır. Bugün ulaştığımız 100 bin üye sayısı, sadece bir rakam değil; milletimizin değişim arzusunun ve bizlere duyduğu inancın somut bir yansımasıdır” ifadelerini kullandı.

Aktif üye çalışmalarına 2025 yılı Mayıs ayında başlanmasına rağmen kısa sürede önemli bir mesafe kat edildiğine dikkat çeken Gül ve Karakelle, “Bu tablo, milletimizin gönlüne çaldığımız mayanın tuttuğunu açıkça göstermektedir. Elhamdülillah” değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada, mevcut siyasi ortamda vatandaşların karşı karşıya kaldığı baskılara da değinilerek, “Vatandaşın işini, rızkını ve huzurunu ilgilendiren alanlarda siyasi üyelik dayatmalarının yaşandığı bir ortamda dahi, milletimiz özgür iradesiyle Anahtar Parti’nin yanında durmuştur. Bu destek yalnızca bir partiye değil; demokrasiye, adalete ve yeni bir siyaset anlayışına verilen güçlü bir destektir” denildi.

Anahtar Parti’nin siyaset anlayışının altını çizen Behçet Necati Gül ve Murat Karakelle, partinin çözüm odaklı, istişareyi esas alan ve nezaket diliyle siyaset yapan bir çizgide ilerlediğini belirterek, “Kutuplaştıran değil birleştiren, dayatan değil dinleyen, gerilim üreten değil sağduyu ortaya koyan bir siyaseti benimsedik. Bu yaklaşımımız, hem teşkilatlarımızda hem de milletimiz nezdinde karşılık bulmuştur” ifadelerine yer verdi.

Gümüşhane’de yürütülen çalışmalara ilişkin de bilgi veren Gül ve Karakelle, il merkezinden ilçelere, köylerden mahallelere kadar sahada aktif bir çalışma yürüttüklerini kaydederek, “Hemşerilerimizle birebir temas kurduk, sorunları yerinde dinledik ve çözüm odaklı politikalarımızı anlattık. 2025 Mayıs ayından itibaren hız kazanan üye çalışmalarımızla Gümüşhane’de güçlü ve saygın bir teşkilat yapısı inşa ettik” açıklamasında bulundu.

Saha çalışmalarında vatandaşlardan gördükleri ilgiye de değinen Gül ve Karakelle, “Kapısını çaldığımız her evde samimiyet ve ilgiyle karşılandık. Bu ilgi bizlere güç verdi. Bugün ulaştığımız 100 bin üyelik büyük ailemiz, yarın daha adil, daha güçlü ve daha umut dolu bir Türkiye’nin temelini oluşturmaktadır” dedi.

Açıklamanın devamında Anahtar Parti’nin hedefinin yalnızca üye sayısını artırmak olmadığı vurgulanarak, “Hedefimiz; değerler üzerine inşa edilmiş, halka dokunan, çözüm üreten ve ülkemizin geleceğine yön veren güçlü bir siyasi yapıyı hayata geçirmektir. Gümüşhane için makul ve makbul siyasetin adresi olma iddiasıyla, kadrolarımızı her geçen gün genişleterek daha büyük hedeflere yürümekte kararlıyız” ifadeleri kullanıldı.

Behçet Necati Gül ve Murat Karakelle açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“Yalnızca 15 ay gibi kısa bir sürede ve aktif üye çalışmalarımıza 2025 Mayıs ayında başlamamıza rağmen elde edilen bu büyük başarıya katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza, gönüllülerimize ve partimize destek veren kıymetli Gümüşhaneli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bu başarının, yeni atılımların ve daha büyük hizmetlerin başlangıcı olmasını diliyoruz.”

 

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.