enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
DOLAR
36,2225
EURO
38,0047
ALTIN
3.352,91
BIST
9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gümüşhane
Parçalı Bulutlu
0°C
Gümüşhane
0°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
2°C
Pazar Az Bulutlu
3°C
Pazartesi Çok Bulutlu
1°C
Salı Kar Yağışlı
-4°C

Milletvekili Av. Celalettin Köse’den yoğun bayram programı

Türkiye Büyük Milet Meclisi’nin çalışmalarına Kurban Bayramı’ndan dolayı ara vermesiyle bayram tatilini memleketinde geçiren AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av.Celalettin Köse, yoğun bir program gerçekleştirdi.

Milletvekili Av. Celalettin Köse’den yoğun bayram programı
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
21.06.2024 13:11
0
A+
A-

Milletvekili Köse, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılıp teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel ile Kelkit, Şiran, Torul, Kürtün ve Köse İlçelerini ziyaret edip, teşkilat mensupları, vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

Yaptığı bayram ziyaretlerinde, muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinleyen Milletvekili Köse, Gümüşhane merkez ve ilçelerde planlanan yatırımları da anlattı.

Kelkit Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Kelkit’te yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi ve Satala Antik Kenti hakkında da açıklamalarda bulunan Milletvekili Köse şunları söyledi:  “Ünal Başkanımızla birlikte Kelkit’in organize sanayi bölgesinin adımını attık. İnşallah yakın takiplerimizin sonucunda büyük işletmelerin büyük tesislerin faaliyette bulunabileceği bir organize sanayi bölgesinin hazırlığı içindeyiz. Organize sanayi Kelkit’te niye önemli? Şu anda Karadeniz sahil şeridini düşünün, oradan Gümüşhane’ye gelin hiç bir yerde yer yok. Hepsi dolu. Yatırımcı organize sanayi bölgesinde yer bulamıyor. Bulsa da ciddi arsa bedeli ödemek zorunda kalıyor. Kelkit teşvik kapsamında bir ilçemiz, altıncı bölge. Yatırımcı burada devletin verdiği teşvikten faydalanabilecek. Ünal abi Aydın Doğan’la görüştü. Bu hafta buraya gelecek. Başta değerli Aydın Doğan Bey olmak üzere inşallah başka yatırımcılarla görüşüp Kelkit’teki organize sanayi bölgesinin hayata geçirilmesiyle birlikte inşallah burayı bölgenin cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Sanayi ve ticaret acısından hedeflediğimiz projemiz bu.”

Satala Antik Kenti’ni iyi bir çalışmayla ‘Geleceğe Kültür Mirası’ listesine kaydettiklerini kaydeden Köse, “Bu Ne Demek? 4 yıl boyunca Satala Antik Kenti’nde yapılan tüm çalışmaların giderleri devlet tarafından karşılanacak. Sadece Kelkit değil bölge turizmi içinde oldukça önemli olan Satala’nın böylelikle kaynak sorunu olmayacak” diye konuştu.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.