enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yerebakan Gümüşhane’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık Politikaları Başkanı Prof. Dr. Halit Yerebakan bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Gümüşhane’ye geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yerebakan Gümüşhane’de
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
20.03.2025 12:50
0
A+
A-

İlk olarak Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin ile AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığını ziyaret eden Yerebakan, partililerle bir araya geldi. Prof. Dr. Yerebakan, Gümüşhane’nin değerlerine bağlılığı ve inancı sayesinde sesinin artık eskisine göre daha gür çıktığını söyledi.

“Gümüşhane’nin sesi daha gür çıkıyor”

Toplantı salonunda basın açıklaması gerçekleştirerek ziyaretini değerlendiren Yerebakan, “Bugün güzel şehrimiz Gümüşhane’de sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duydum. Gümüşhane, tarihiyle, kültürüyle çalışkan insanıyla, vatanına ve milletine olan bağlılığıyla ülkemizin gerçek anlamda göz bebeği olmuş. Nüfus olarak az ve zor bir coğrafya olabilir ama bu gün çok kolay geldik buraya. Beklentilerin karşılık bulduğu hizmetlerle biz buraya bu kadar hızlı gelebildik. Sizin mücadelenizle kazanılmış olan yönetimle geldik. Bugün Gümüşhane’nin sesi daha çok çıkıyor. Değerlerine bağlılığı ve inancı sayesinde daha çok çıkıyor. Bu toprakların alın terinin, azmin ve vefanın şehri olduğunu da ifade etmek istiyorum. AK Partimizin 22 yıl önce yakmış olduğu ışık, Türkiye’nin dört bir yanına uzandı. Bu ışık Rize’den İstanbul’a, Ankara’dan Diyarbakır’a, Edirne’den Hakkâri’ye kadar ülkenin aydınlatmadık yerini bırakmadı. Belki Aydınlıkta da karanlığa düşmüş olanlar olabilir. Ama aydınlıkta karanlıkta kalanların da yollarını bulabileceklerini biliyorum” dedi.

“DOKAP’tan Gümüşhane’ye 80 Milyon TL’lik ödenek”

Programda konuşan Doğu Karadeniz Projesi Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin ise DOKAP’ın 2025 yılı için Gümüşhane’ye ayırdığı ödenek ve hayata geçirilecek projelerden bahsederek, “Uzun yıllar Rize ve Ardeşen’de siyaset yaptım.  İlçe başkanlığı, il teşkilat başkanlığı, il seçim işleri başkanlığı, İl Genel Meclisi Başkanlığı ve en son da Belediye başkanlığı yaptım. Son dört yıldır da DOKAP Bölge Kalkınma ajansı başkanı olarak Karadeniz’in 11 ilinde hizmet etmekteyiz. Bu vesileyle Gümüşhane’mize daha öncelerde çok gelmişimdir. Bu vesileyle geçen sene 44 milyon TL gibi bir rakamı ön görmüştük ve Gümüşhane’mizin farklı kurumlarına vermiştik. Bu sene yüzde 90 oranında artırarak, 80 Milyon TL’lik bir rakam Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla çıktı. İnşallah önümüzdeki haftalar imza töreni yapılıp sahada iş ve işlemler başlayacak. Sulamayla, Turizmle ilgili yatırımlarımız var. Sümela manastırı bağlantısı yolunu yapacağız. Tarım ve Hayvancılıkla ilgili yatırımlarımız var. Özellikle nitelikli tarım yapılması ve katma değerli ürünlerin ortaya çıkmasıyla ilgili her türlü desteğimiz var. Yaylalarda sürdürülebilir tarım yapılmasıyla ilgili desteğimiz var. Nedir desteğimiz derseniz, özellikle belirli sayıda küçükbaş hayvana sahip çiftçilerimize çadır ve güneş enerji paneli veriyoruz ki oralarda mağduriyet yaşamasınlar” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Halit Yerebakan, esnaf ziyareti ve Gümüşhane Valiliğini ziyaret ederek programını tamamladı.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.