enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü

Gümüşhane’de sonbaharın en güzel renkleri GÜDAK sporcularının adımlarıyla canlandı! Kostan Dağı’ndan Dölek köyüne uzanan 11 kilometrelik parkurda yürüyen 22 doğasever, sarıdan kızıla dönen doğanın sunduğu görsel şölene tanıklık etti.

GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
13.10.2025 14:14
0
A+
A-

Türkiye’nin en büyüleyici sonbahar manzaralarına ev sahipliği yapan Gümüşhane, doğanın cömert renk paletiyle adeta bir tabloya dönüştü.

Kentin yüksek zirveleri, sarının en sıcak tonlarından kızıla, turuncudan mora uzanan eşsiz bir renk cümbüşüyle ziyaretçilerini karşılarken, doğa tutkunları için unutulmaz bir görsel şölen sunuyor.

Doğanın Kalbine Altın Rotalarda Yolculuk

Bu eşsiz güzellikleri yerinde deneyimlemek isteyen Gümüşhane Dağcılık, Doğa Sporları ve Gençlik Derneği (GÜDAK) üyesi 22 doğasever tarihi Kostan Dağı top arabası yolundan başlayan macerayı Erdemler köyü Arapdere yaylasından geçerek Dölek köyüne kadar uzanan 11 kilometrelik parkurda devam etti.

Sporcular, her adımda tabiatın sunduğu kartpostallık manzaralar eşliğinde, hışırdayan yaprakların üzerinde yürümenin keyfini çıkardı. Vadiler boyunca uzanan sarı, turuncu ve kırmızı tonlardaki ağaçlar, katılımcılara adeta bir terapi seansı yaşattı.

“Bu Manzaralar İnsanın Ruhuna İşliyor”

Etkinliğe katılan sporculardan Yusuf Soydaş, gördükleri manzara karşısında hayranlığını gizleyemedi. Soydaş, “Şehrin gürültüsünden ve stresinden sonra buraya gelmek, adeta ruhumuzu dinlendirmek gibi. Doğanın bu kadar cömert olduğu, her köşesi ayrı bir fotoğraf karesi olan bu coğrafyada yürümek büyük bir ayrıcalık. Gümüşhane’nin bu saklı cennetini herkesin görmesi gerekiyor. Bu renkler, bu atmosfer insanın ruhuna işliyor” dedi.

“Herkesi bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet ediyorum”

Bir diğer katılımcı Şener Odabaş ise sonbaharın Gümüşhane’ye çok yakıştığını belirterek, “Her mevsim ayrı güzel ama sonbaharda Gümüşhane adeta kimlik değiştiriyor. Bugün 11 kilometrelik parkur boyunca gördüğümüz renk cümbüşü, kelimelerle anlatılacak gibi değil. Bu sadece bir yürüyüş değil, aynı zamanda doğayla bütünleşme ve enerji toplama etkinliği. Herkesi bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 1
GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 2
GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 3
GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 4
GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 5
GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 6
GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 7
GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 8
GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 9
GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 10
GÜDAK’tan Sonbaharın Renkleriyle Dolu Bir Doğa Yürüyüşü 11
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.