enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Yardım ve Uçan’dan Kuşakkaya’ya ziyaret

Gelecek Partisi Dış İlişkiler Başkanı Emekli Büyükelçi Ümit Yardım, beraberinde Gelecek Partisi Gümüşhane İl Başkanı Yasin Uçan ile Kuşakkaya Gazetesi’ni ziyaret etti.

Yardım ve Uçan’dan Kuşakkaya’ya ziyaret
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
23.08.2022 19:52
0
A+
A-

Ziyarette gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Turan Tuğlu ve İmtiyaz Sahibi Sezai Köprülü ile bir süre sohbet eden Yardım; Gümüşhane’nin siyasi tarihini geçmişten günümüze tahlil etmek ve önümüzdeki seçimlerde halkın tercihlerini yerinde gözetlemek üzere Gümüşhane’ye geldiğini ve Anadolu’nun kadim şehrinde olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Uzun yıllar yurt dışında görev yapması sebebiyle birçok Gümüşhaneliyi yakından tanıdığını ancak Gümüşhane’ye ilk defa geldiğini ifade eden Yardım; “Nüfusuna bakmaksızın yaşadığı yerde kendini kabul ettirme yeteneğine sahip çok sayıda Gümüşhaneli tanıdım. Coğrafyanın ve şartların zor olması bölge insanını gurbete sürüklemiş ama dünyanın her yerindeki Gümüşhaneliler, şehirlerine büyük bir aidiyet içerisindeler. Tanımaktan büyük mutluluk duyduğum Gümüşhanelilerin kadim şehrini de tanımak nasip oldu. Burada olmaktan büyük keyif aldığımı ifade edebilirim” dedi.

Siyaseten de Gümüşhane’nin büyük bir değişime gebe olduğunu gözlemlediğini belirten Ümit Yardım; “Anadolu’nun birçok şehri gibi Gümüşhane’nin de bazı siyasi partilerle anıldığı söylemleri artık tersine dönmüş. Boş vaatlere inanmayan, sorgulayan önemli bir kitle var. Şu partinin, bu partinin kalesi artık Gümüşhane için geçerli söylemler değil. Gümüşhaneliler, Gümüşhane’yi ve Gümüşhanelileri önemsemeyen bütün kaleleri yıkmakta kararlılar. Tarihten günümüze bağrından çok değerli insanları çıkarmış Gümüşhane’nin, önümüzdeki seçimlerde de kendini en iyi şekilde temsil edecek kişilere vekalet vereceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası komşu ilimiz Bayburt’a geçen Ümit Yardım’a teşekkür eden Tuğlu ve Köprülü, çalışmalarında başarılar dilediler.

 

 

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.