enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Jandarma’dan gönülleri fetheden ziyaret

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Jandarma’dan gönülleri fetheden ziyaret
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
24.11.2025 16:37
0
A+
A-

Kentin huzur ve güvenliğini sağlamakla görevli olan Jandarma personeli, bu kez eğitim neferlerini unutmadığını göstermek ve onlara moral vermek amacıyla Gümüşhane Merkez’e bağlı Yağmurdere İlkokulu’nun yolunu tuttu.

Mehmetçik’ten Eğitim Neferine Vefa Örneği

Kırsal alanda görev yapan öğretmenlerin fedakarlığına dikkat çekmek ve bu özel günde onları yalnız bırakmamak adına gerçekleştirilen ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Okulda görevli sınıf öğretmeni Metin Taşdemir, ders işlediği esnada karşısında Jandarma personelini görünce şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemedi.

Ziyaret, sadece bir kutlama değil, aynı zamanda devletin şefkatli elinin her zaman eğitimcilerin omzunda olduğunun da somut bir göstergesi oldu.

Sınıfta Pasta Kesildi, Miniklerin Sevinci Görülmeye Değerdi

Ziyaret kapsamında Jandarma personeli, beraberlerinde getirdikleri pastayı Öğretmen Metin Taşdemir ve öğrencileriyle birlikte kesti.

Sınıf içerisindeki samimi atmosfer, öğrencilerin yüzlerine yansıyan gülümsemelerle birleşince ortaya renkli görüntüler çıktı. Jandarma ağabey ve ablalarından hediyeler alan minik öğrencilerin heyecanı ise etkinliğe ayrı bir neşe kattı.

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bu jest, eğitimin ve öğretmenin toplumdaki değerini bir kez daha hatırlatırken, geleceğimizin mimarı olan öğretmenlere duyulan minneti de pekiştirdi.

Etkinlik, çekilen hatıra fotoğrafları ve iyi dilek temennileriyle son buldu.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.