enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Vali Atay Kürtün’e Çıkarma Yaptı: Şehit Ailesinden Muhtarlara Yoğun Mesai

Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Kürtün ilçesinde gün boyu süren yoğun bir çalışma programı gerçekleştirdi. Kaymakamlık, belediyeler, emniyet ve jandarma birimlerini ziyaret eden Vali Atay, esnafla buluştu, muhtarların taleplerini dinledi ve ilçede devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

Vali Atay Kürtün’e Çıkarma Yaptı: Şehit Ailesinden Muhtarlara Yoğun Mesai
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
18.06.2026 12:02
0
A+
A-

Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Kürtün ilçesinde bir dizi ziyaret, inceleme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Atay’ın ilçe programına Kürtün Kaymakamı Nur Yalçınkaya, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Özkürtün Belde Belediye Başkanı Yakup Turgut ve ilçe protokol üyeleri eşlik etti.

Kürtün Kaymakamlığı ve Yatırım Planları Ziyareti

Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, Kürtün programı kapsamında ilk olarak Kürtün Kaymakamı Nur Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti.

Vali Atay, ilçede planlanan ve yapımı devam eden kamu yatırımları hakkında Kaymakam Yalçınkaya’dan detaylı bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe merkezinde vefat eden merhum Hürrem Kılıç’ın Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına katılan Vali Atay, cenaze yakınlarına ve kederli aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Esnaf Buluşması ve Kürtün Belediyesi Çalışmaları

Program dahilinde Kürtün Kaymakamı Nur Yalçınkaya ve diğer protokol üyeleriyle birlikte pazar yeri ile ilçe esnafını ziyaret eden Vali Cevdet Atay, vatandaşlarla hasbihal etti. Esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Vali Atay, ardından Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kürtün Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve vizyon projeler hakkında kapsamlı brifing aldı.

Eğitim Faaliyetleri ve Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı

Vali Atay, Kürtün ilçesinde bulunan Şehit Taşkın Temel İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Eğitim faaliyetlerini yerinde inceleyen Vali Atay, okul yönetimi ve öğretmenlerle eğitim süreci üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Okul ziyaretinin ardından Vali Cevdet Atay başkanlığında köy ve mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Halk Eğitimi Merkezi Salonunda Kaymakam Nur Yalçınkaya ve Belediye Başkanı Ahmet Kanat’ın da hazır bulunduğu toplantıda muhtarların talep, istek ve görüşlerini tek tek dinleyen Vali Atay, Kürtün’ün gelişimi için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini belirterek muhtarlara görevlerinde başarılar diledi.

Şehit Adil Bülbül’ün Ailesine Anlamlı Ziyaret

Vali Cevdet Atay, 2016 yılında bölücü terör örgütü mensuplarınca Yaşmaklı Barajı’nda şehit edilen Elektrik Teknisyeni Adil Bülbül’ün Kürtün ilçe merkezinde ikamet eden ailesini makamında değil, evinde ziyaret etti. Şehidin aziz hatırasını yâd eden Vali Atay, devletin her zaman kahraman şehitlerin emanetlerinin yanında olduğunu kararlılıkla vurguladı.

Spor, Müftülük ve Güvenlik Güçleri Denetimleri

Yatırımları yerinde inceleme programı doğrultusunda Kürtün ilçe stadyumunun yanına yapılması planlanan bölgede teknik incelemelerde bulunan Vali Atay, yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

Ardından Kürtün İlçe Müftülüğü ile Kız Kur’an Kursu binalarını gezen Vali Atay, çalışmaların güncel durumunu denetledi. İlçedeki huzur ve güven ortamının sağlanmasındaki kararlılığı göstermek adına

Kürtün İlçe Emniyet Amirliği, Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığını ziyaret eden Vali Atay, yürütülen asayiş ve güvenlik faaliyetleri hakkında brifing aldı.

Vali Cevdet Atay, Kürtün programının son bölümünde Özkürtün Belde Belediye Başkanı Yakup Turgut’u makamında ziyaret ederek, beldede planlanan ve yürütülen belediye çalışmaları hakkında detaylı bilgi alarak ilçeden ayrıldı.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.