enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
DOLAR
35,5809
EURO
36,7167
ALTIN
3.096,14
BIST
10.038,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gümüşhane
Açık
4°C
Gümüşhane
4°C
Açık
Salı Çok Bulutlu
4°C
Çarşamba Çok Bulutlu
2°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
2°C
Cuma Parçalı Bulutlu
2°C

Karabulut: Gümüşhane, turizmde bölgenin yükselen yıldızı haline gelebilir

TR Healing Travel Yönetim Kurulu Başkanı Selami Karabulut, Vali Alper Tanrısever’in Doğu Karadeniz’in saklı hazinesi Gümüşhane turizm destinasyonlarına dokunuşlarının oldukça değerli olduğunu söyledi.

Karabulut: Gümüşhane, turizmde bölgenin yükselen yıldızı haline gelebilir
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
30.07.2024 14:49
0
A+
A-

Karabulut, yaptığı açıklamada Gümüşhane turizminin gelişimine katkı sağlayacak projelerden biri olan Zigana-Limni-Karaca Mağarası turizm yolunun alt ve üst yapı çalışmalarının Vali Alper Tanrısever’in talimatıyla tamamlanarak hizmete açılmasının şehre büyük katma değer sağlayacağını belirtti.

Vali Tanrısever’in Gümüşhane’nin turizm destinasyonlarına verdiği önem ve projeleri yakından takip etmesinin turizmcileri son derece mutlu ettiğini dile getiren Karabulut, “Bizler istiyoruz ki Trabzon’dan çıkan günübirlik turlar Zigana’dan geri dönmesin. Limni-Karaca rotasını takip ederek Gümüşhane merkezde ihtiyaçlarını karşılayıp Süleymaniye ve Torul Kalesi Cam Seyir Terası ziyaretlerinden sonra geri dönsünler. Özellikle Karaca-Limmi yolu ve her iki destinasyona gelen 200 bine yakın turistin bu güzergahı kullanarak Gümüşhane de daha çok vakit geçirmesi önemli. Hedefimiz, konaklama altyapısı hızla gelişen Gümüşhane’de turistleri ağırlamaktır. Yapılan bu çalışmaları şehrimizin turizmden alacağı pay adına çok değerli buluyoruz. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Gümüşhane’nin Doğu Karadeniz turizm rotasında daha merkezi bir konuma gelmesi için bu tür çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğinin altını çizen Karabulut, doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle Gümüşhane’nin bölgenin yükselen yıldızı haline gelme potansiyeli taşıdığını ifade etti.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.