İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanlığı, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Öztürk’ün katılımıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantı, yalnızca bir değerlendirme buluşması değil; inanç, adanmışlık ve millet sevdasının güçlü bir yansıması olarak öne çıktı.
Toplantının gündemi ve verilen mesajlar
Gerçekleştirilen toplantıda; teşkilatlanma ve saha örgütlenmesi, evrak ve yasal sorumluluklar, denetim ve koordinasyon mekanizmaları ile iletişim ve sosyal medya çalışmaları ele alındı. Ancak toplantının ana temasını, milletin yeniden ayağa kalkma iradesi oluşturdu.
Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Öztürk, yaklaşık 15 gün önce gerçekleştirdikleri Güneydoğu ziyaretlerine değinerek, bölgede gözlemledikleri tablonun umut verici olduğunu belirtti. Türkiye genelinde vatandaşların değişim, adalet ve hizmet beklentisinin giderek arttığını vurguladı.
Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu mücadele bir makam meselesi değildir; bu mücadele vatan mücadelesidir. Evlatlarımızın yarınları için verilen onurlu bir duruştur. Biz, Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkan, Cumhuriyeti yeniden özüne döndürmeye ant içmiş bir iradenin temsilcileriyiz. İYİ Parti bugün sadece bir siyasi parti değil; bir umuttur, bir vicdandır ve milletin yeniden ayağa kalkışıdır.”
Toplantıda ayrıca, İYİ Parti’nin “ikinci Kuvâ-yi Milliye ruhu” taşıdığı ve Türkiye’nin kaderini değiştirecek cesarete sahip olduğu ifade edildi. Parti mensupları, bu davaya makam için değil, gelecek nesillere güçlü, huzurlu ve refah bir Türkiye bırakmak amacıyla bağlı olduklarını dile getirdi.
Teşkilatın kararlılığı ve hizmet vurgusu
İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Bayram Canlı, birlik ve dava bilincinin önemine dikkat çekerek teşkilatın kararlılığını şu sözlerle ifade etti: “Biz bu teşkilatı büyütmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kaybettiğimiz her bir dava arkadaşımızın eksikliğini yüreğimizde hissederiz. Siyaseti bir makam yolu değil, bir hizmet yolu olarak görüyoruz. Bizim için siyaset bir vatan nöbetidir. Kapısını açan, çayını demleyen, sessizce emek veren her arkadaşımızın hakkını asla unutmayacağız.”
Toplantıda, Gümüşhane teşkilatının merkez ve ilçelerde daha etkin, disiplinli ve çözüm odaklı bir yapı kuracağı vurgulandı. Geçtiğimiz yıl bir ilçeye teşkilat binası kazandırıldığı, yakın dönemde ise teşkilata yeni bir araç kazandırılmasının planlandığı ifade edildi.
Geleceğe umutlu bakış
Toplantı, teşkilat mensuplarının birlik ve beraberlik mesajları, Cumhuriyet değerlerine bağlılık vurgusu ve İYİ Parti’nin geleceğe dair umut dolu vizyonuyla sona erdi.
Yetkililer, “İlk seçimde Gümüşhane teşkilatı tarih yazacaktır. Güneşin bayrağını hep birlikte göndere çekecek, o aydınlığı gözlerimiz dolarak izleyeceğiz” sözleriyle kararlılık mesajı verdi.