enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Gümüşhane’de Birlik Meclisi toplantısı yapıldı

Gümüşhane’de Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin olağan meclis toplantısı yapıldı. Birliğin 2023 yılı bütçesi 15 milyon 387 bin TL olarak kabul edildi.

Gümüşhane’de Birlik Meclisi toplantısı yapıldı
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
29.11.2022 14:51
0
A+
A-

Gümüşhane Kültür Merkezinde Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Ali Recai Yerlikaya başkanlığında, İl Genel Meclisi üyeleri, Birlik Encümen üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Gürbüz Demir ve köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen birlik meclis toplantısında 2022 yılı çalışmaları ve faaliyet raporu oylandı, 2023 yılı bütçesi 15 milyon 387 bin 170 TL olarak kabul edildi.

Toplantının ikinci bölümünde de Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında muhtarlar ve müdürlerin katılımıyla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

“2022 yılında hem birlik hem de Özel İdare faaliyetleri açısından iyi noktadayız”

Kurum müdürleriyle toplantıya katılarak muhtarlara seslenen Vali Taşbilek, bu yıl çok sayıda köyü ziyaret etme fırsatı bulduğunu belirterek, “Muhakkak eksiklerimiz olacak. Bunları da sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz. 2022 yılı içerisinde hem birlik faaliyetleri hem Özel İdare faaliyetleri açısından iyi noktadayız. Hizmetin bir sınırı yok. Cebimizdeki parayla en son noktasına kadar yapmaya çalıştık. Kalanları önümüzdeki yıl itibariyle el birliğiyle yapma gayretinde olacağız” dedi.

“Kış günü vatandaşlarımızı en azından sobanın başında sıcak tutalım”

Muhtarlardan kış döneminde köylerde kalan mağdur, yaşlı, engelli, yetim, ihtiyaç sahibi olanların mutlaka kendilerine bildirilmesini isteyen Vali Taşbilek, “Özellikle yaşlılarımızın ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kömürle ilgili mağduriyetini giderelim. Varsa haberimiz olsun kış günü en azından sobanın başında sıcak tutalım vatandaşlarımızı. Devlet demek sadece yol, su, kanalizasyon, elektrik demek değil. Çok çeşitli hizmetleri var devletin. Eksik ve sıkıntı olan işlerden haberimiz olsun” ifadelerini kullandı.

Muhtarların söz alarak talep ve sıkıntılarını iletmesiyle son bulan toplantının ardından Vali Taşbilek tarafından muhtarlara İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yemek ikram edildi.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.