enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Gümüşhane Sevdalıları öğrencileri sevindirdi

Konya’da Yaşayan Gümüşhane Sevdalıları Platformu’ndan Aktaş Ortaokulu ve İlkokulu miniklerine destekte bulundu.

Gümüşhane Sevdalıları öğrencileri sevindirdi
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
06.10.2023 21:00
0
A+
A-

Konya’da Yaşayan Gümüşhane Sevdalıları Platformu, Torul Aktaş Ortaokulu ve İlkokulu’nda bulunan anasınıfı, ilkokul ve ortaokul eğitimi alan 47 öğrenciye kırtasiye ile kıyafet yardımında bulundu.
Konya’dan Gümüşhane’ye gelen dernek üyeleri sabah okul zilinin çalmasıyla birlikte öğrencileri ziyaret ederek kırtasiye yardımında bulunmalarının ardından çocuklarla beraber kıyafet alışverişi yaptılar. Daha sonra Konya’da Yaşayan Gümüşhane Sevdalıları Platformu üyeleri miniklerle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Torul Aktaş Ortaokulu ve İlkokulu öğretmenleriyle Gümüşhane Sema Doğan Yaşam Alanında yer alan restaurantta bir araya gelerek aynı sofrada buluştular. Yemeğin ardından minikler öğretmenleri ile bowling oynayarak günün tadını çıkardı.

“Çocuklar bizi çok sıcak karşıladı”
Konya’da Yaşayan Gümüşhane Sevdalıları Platformu Üyesi Konya Farabi Hastanesi Müdürü İsmail Demirel“Gümüşhane’de bulunan bir okula yardım yapmak istiyorduk bir süredir ve bunu da Aktaş Ortaokuluna yapmaya karar verdik. Çocuklarla birlikte biz de çok mutlu bir gün geçirdik. Kendi şehrimize ve çocuklarımıza ne kadar destek olabilirsek o kadar mutlu olacağız. Bizim gibi tüm Türkiye’deki platformları ve dernekleri de aynı bizim yaptığımız gibi örnek teşkil etmesi amacıyla faaliyetler sürdürmesini bekleriz. Buradaki çocuklarımıza Konya’dan hediyelerimiz oldu. Sabah okula gittiğimizde çocuklar bizi çok sıcak karşıladı. Torul İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Eyyüp Zengin Bey, Okul Müdürümüz Serkan Bey ve diğer öğretmen arkadaşlarımız bizi inanılmaz derece de sıcak ve samimi karşıladı bizi. Tüm öğrencilere hediyelerimizi dağıttık sonrasında ise kıyafet için hep birlikte çocuklarla alışverişe gittik ardından hep birlikte yemekler yedik ve çocuklarda burada oyunlar oynayarak mutlu oldular. Bizler de onların mutluluğuyla mutlu olduk” ifadelerini kullandı.

Haber: Zeynep KAYA

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.