enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Gümüşhane AK Parti İl Başkanlığı’nda Çocukların 23 Nisan Heyecanı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak Serhan Mirza Dabağ’a devretti. Çocuk heyetiyle resmi bir toplantı gerçekleştiren “Küçük Başkan” Dabağ, turizm gezilerinden paten alanlarına kadar dikkat çeken taleplerini sıralarken, program hamburger ikramı ve çizgi film gösterimiyle tam bir bayram şölenine dönüştü.

Gümüşhane AK Parti İl Başkanlığı’nda Çocukların 23 Nisan Heyecanı
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
24.04.2026 13:37
0
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Gümüşhane’de renkli görüntülere sahne oldu. AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı binasında düzenlenen geleneksel koltuk devri töreninde, İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu makamını temsili olarak Serhan Mirza Dabağ’a bıraktı. Bayramın coşkusunu yaşayan minik heyet, AK Parti çatısı altında demokratik bir toplantı deneyimi yaşadı.

Küçük Başkan Dabağ’dan Turizm ve Spor Talebi

Makam koltuğuna oturan Serhan Mirza Dabağ, beraberindeki heyetle birlikte şehrin geleceğine dair önemli taleplerde bulundu. AK Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan turizm temalı boyama kitapçığını inceleyen çocuklar, kitapta yer alan Gümüşhane’nin eşsiz destinasyonlarını canlı olarak gezmek istediklerini belirtti.

Başkan Dabağ ayrıca, şehirde paten sürebilecekleri alanların artırılmasını ve düzenli kütüphane gezileri organize edilmesini talep etti. İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, çocukların bu vizyoner taleplerini büyük bir dikkatle dinleyerek notlarını aldı.

Hamburger ve Çizgi Film İle Bayram Coşkusu

Resmi kabullerin ardından İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, küçük misafirlerine hamburger ikramında bulundu. Samimi bir atmosferde devam eden programda çocuklar, İl Başkanlığı salonunda hep birlikte çizgi film izledi.

Çocukların bayram sevincini paylaşan Erdoğdu, onların fikirlerinin AK Parti siyasetinin merkezinde olduğunu vurguladı. Etkinlik, çocukların yüzlerindeki tebessüm ve çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. Bu anlamlı buluşma, çocukların yerel yönetim ve siyasi süreçlere katılımı açısından Gümüşhane’de takdirle karşılanan bir örnek teşkil etti.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.