enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

DOKKAF’22 Hazırlıkları Tamamlanıyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde 4-5 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan DOKKAF’22 için gerekli çalışmaların yürütülmesi kapsamında Gümüşhane Üniversitesi heyeti Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i ziyaret etti.

DOKKAF’22 Hazırlıkları Tamamlanıyor
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
11.02.2022 13:43
0
A+
A-

Gümüşhane Üniversitesiyle Giresun, Trabzon, Bayburt, Artvin Çoruh, Rize Recep Tayyip Erdoğan ve Avrasya Üniversitesi’nin paydaşı olduğu DOKKAF’22 için çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve beraberinde Üniversite Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Özcan ile Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ersin Diker Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret etti. Üniversite heyeti burada Başkan Çimen’e fuar hakkında bilgiler vererek karşılıklı istişarelerde bulundu.

Yapılan ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Üniversitemizin de paydaşı olarak yer alacağı DOKKAF’22 için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Her bölümden öğrencilerimize ve mezunlarımıza yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adaylarımıza iş imkânı, öğrencilerimize de staj imkânı gibi bir ortam oluşturuluyor. Fuara farklı üniversitelerden ve bölgemizden toplam 15.000’den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülmektedir. Bizler de Gümüşhane Üniversitesi olarak öğrencilerimizi bu fuarda firmalarla buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız eğitim-öğretimin verilmesinin yanında öğrencilerimizi ve mezunlarımızı sektör temsilcileri ile buluşturup, onlara iş ve staj imkânı sağlamak. Tüm meslek gruplarına yönelik yüzlerce firma bu fuarda yer alacak. Kurumsal firmalar aracı olmaksızın bu fuar vasıtasıyla daha az maliyetle bölgemizin girişimci ve yetenekli gençlerine doğrudan ulaşarak nitelikli insan kaynağı ile şirketlerini güçlendirecekler. Tüm çalışmalar kapsamında Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e yaptığımız ziyaretimizde fuar hakkında bilgiler verip atılacak adımları kararlaştırdık. Üniversitemize verdiği destek ve misafirperverliklerinden dolayı Sayın Ercan Çimen’e teşekkür ediyor, fuarın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.