Çoruh EDAŞ, 29/30.04.2023 tarihlerinde bakım onarım ve III. Şahıs çalışmaları yapılması maksadıyla Gümüşhane İline bağlı aşağıda belirtilen adreste programlı elektrik kesintisi uygulanacağını bildirdi.
Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdür-lüğü’nden yapılan açıklamaya göre;
29.04.2023 tarihinde 10:00-13:00 saatleri arasında Gümüşhane İli Merkez İlçesine Bağlı; Arzularkabaköy Beldesi (Bir Kısmı), Yitirmez, Harmancık, Dölek, Ballıca ve Erdemler Köylerinin Tamamı,
30.04.2023 tarihinde 10:00-11:00 saatleri arasında ise Gümüşhane İli Şiran İlçesine Bağlı; Yeşilbük Beldesi tamamında bakım onarım ve III. Şahıs çalışmaları yapılması maksadıyla programlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilecek olduğu ifade edildi.
Kesintiye karşı tedbirli olunması husu-su kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kaynak: Bülten