enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpgümüşhanegümüşhane haberler
DOLAR
49,9471
EURO
55,6965
ALTIN
6.287,02
BIST
10.790,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
15°C
İstanbul
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Salı Yağmurlu
20°C

Aç kalan tilki köydeki evlere girerek karnını doyuruyor

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Söğüteli köyünde kış mevsiminde köye dadanan bir tilki evlere kadar girip yemek yiyor, açık olan televizyona bakıyor.

Aç kalan tilki köydeki evlere girerek karnını doyuruyor
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
23.02.2021 14:36
1.802
A+
A-

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Söğüteli köyünde kış mevsiminde köye dadanan bir tilki evlere kadar girip yemek yiyor, açık olan televizyona bakıyor.

İlçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta yer alan köyde bu yıl kış mevsiminde köyün maskotu olan bir tilki ortaya çıktı.

Köydeki hemen tüm evlerin kapılarına kadar giden hatta bazı evlerden içeriye girerek açık olan televizyonu izleyen tilkiye köylüler de yemek, bisküvi veriyor.

Köyün müdavimi olan tilkiye şimdilik bir isim koyulmazken köy halkının sıcak ilgisini gören tilki her akşam köye gelerek, köylülerin ikramıyla karnını doyuruyor.

Köyden İsmail Çakmak’ın evine giren tilki ikram esnasında televizyon ekranına bakmayı da ihmal etmedi. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Keskin’in bu videosu çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.

Köy muhtarı Mustafa Keskin, tilkinin köydeki hemen herkesin evine gittiğini, vatandaşların da ekmek, mısır ve et verdiğini belirterek, “Tilkiye şimdilik bir isim vermedik. Yem ve yemek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.