enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Ziyaretten  100 Milyon Kaynak Çıktı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse; İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Eşref Balki, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ve Öbektaş Belde Belediye Başkanı Muharrem Kartal ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Ziyaretten  100 Milyon Kaynak Çıktı
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
17.08.2025 15:02
0
A+
A-

Ziyarette Gümüşhane’de yürütülen projeler, kentsel dönüşüm çalışmaları ve altyapı yatırımları ele alınırken, bölgenin kalkınması, köylerimize yapılması gerekenler ve şehirleşme alanındaki ihtiyaçlar Bakan Kurum’a iletildi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse yaptığı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda yürütülen yoğun temasların meyvesini verdiğini belirterek, Gümüşhane genelinde talep edilen çevre ve şehircilik yatırımları için önemli destek ve hibeleri şehre kazandırdıklarını açıkladı.

100 Milyonu Aşan Hibe Desteği

Milletvekili Köse, yapılan görüşmeler sonucunda Gümüşhane’ye tamamı hibe olmak üzere İl Özel İdaresi ve Belediyelere 100 milyon TL’nin üzerinde kaynak aktarılacağını açıkladı.

Sağlanan destekler şu şekilde sıralandı:

-60 milyon TL nakit hibe desteği,

-4 adet iş makinası (3 arazöz, 1 kazıcı-yükleyici),

-300 adet çöp konteyneri,

“Gümüşhane Daha Yaşanabilir Bir Şehir Olacak”

Milletvekili Köse, yapılan görüşmeler sonucunda çevre yönetimi için ihtiyaç duyulan ekipmanların temini noktasında önemli adımlar atıldığını, bu kapsamda 3 adet yeni arazöz ile 1 adet kazıcı-yükleyicinin şehre kazandırıldığını ve toplamda 300 adet çöp konteynerinin gönderileceğini belirtti.

“Gümüşhane’mize yapılan yatırım ve desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.” diyen Köse, bu yatırımların en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların yakından takip edileceğini ifade etti.

Açıklamasının sonunda Köse, “Bu yatırımlar ilimize hayırlı olsun. Gümüşhane’miz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.