enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Yüksekler beyaza büründü hava buz kesti

Gümüşhane’de birkaç gün önce 25 dereceleri bulan hava sıcaklığı birdenbire soğuyunca yüksek kesimler beyaz örtüyle buluştu.

Yüksekler beyaza büründü hava buz kesti
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
20.10.2021 11:27
0
A+
A-

Kentin yüksek kesimlerinde gece en düşük sıcaklık sıfırın altında 3,5 derecelere kadar düşünce bu alanlar kar örtüsüyle kaplanındı.

Şehrin en yüksek noktalarına ev sahipliği yapan Artabel Gölleri Tabiat Parkının olduğu bölgede yüksek tepeler beyaz örtüyle buluşurken, alçak kesimlerde de yağışın etkisiyle hava sıcaklığı da hissedilir derecede düştü.

An itibariyle hava sıcaklığının 10 derece olduğu kent merkezinde soğuk hava dalgasının birkaç gün daha etkili olması beklenirken, aynı süre içerisinde soğuk nedeniyle yüksek kesimlerde örtü şeklinde kar yağışı tahmin ediliyor.

Gümüşhane’de dün gece en düşük sıcaklık eksi 3,5 derece ile Süleymaniye Kayak Merkezinde ölçülürken orayı Kürtün Arpacık köyü eksi 3,2, Aşağı Yuvalı köyü eksi 3 ve Zigana Kayak Merkezi eksi 1,4 derece ile izledi.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.