enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Sarı, şoförlerin taleplerini iletti

Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genç başkanı Ekrem Sarı, Trabzon’da düzenlenen Esnaf ve Sanatkârlar Şurası İstişare Bölge Toplantısında önemli konuları dile getirdi.

Sarı, şoförlerin taleplerini iletti
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
12.01.2024 14:28
0
A+
A-

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Gümüşhane, Rize, Artvin ve Trabzon esnaf oda başkanları katıldı.

Ticaret Bakanlığı yetkililerinin de katıldığı toplantıda söz alan Sarı, Gümüşhane özelinde şoför esnafının sorunlarını dile getirdi.

Asrın projesi olan Zigana tünelinin bölge halkından çok, ağır nakliyede kullanıldığını ve bölgede Ulaştırma Bakanlığı’nın tartım istasyonunun olmaması nedeniyle araçların kendi yasal yük sınırının iki katında yük taşımasından kaynaklı tünelin zeminin bozulduğunu kaydeden Sarı, bu sürecin ileride ciddi sorunlar getireceğini söyledi.

Gümüşhane’de galericiler sitesi olmamasından dolayı Ticaret Müdürlüklerinden alınan ikinci el araç satış yetki belgesinin alımlarındaki sürenin daraldığını, galericiler sitesi olmayan illerde sürelerin tekrar uzatılmasını isteyen Sarı, milli eğitim taşıma ihalelerinin rayiç bedellerinin enflasyonun çok altında kaldığını ve rakamların tekrar güncellenmesi gerektiğini, bölgede Arap baharı yaşandığını ve Gümüşhane’nin de bu pastadan payını alamadığını belirtti.

Başkan Sarı, Gümüşhane, Trabzon, Rize ve Artvin arasında tur taşımacılığı yapan firmalardan istenilen yetki belgelerinin bu süreçte istenilmemesi gerektiğini ve küçük esnafında bu tür çalışmalardan rahatlıkla faydalanması gerektiğini belirterek zor zamanlar yaşayan şoför esnafının her ortamda dili olacağını ve her sorunda yanlarında olduğunu söyleyerek yetkililerden çözüm istedi.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.