enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpgümüşhanegümüşhane haberler
DOLAR
49,9422
EURO
55,7635
ALTIN
6.222,90
BIST
10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Çok Bulutlu
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Yağmurlu
20°C

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü İLEDAK Ara Değerlendirme Sürecinden Geçti

Gümüşhane Üniversitesi, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü; İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD), İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu (İLEDAK) ara değerlendirmesine tabi oldu. Bölüm, İLEDAK tarafından daha önce 04.04.2024–04.04.2026 tarihleri arasında geçerli olmak üzere iki yıl süreyle akredite edilmişti.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü İLEDAK Ara Değerlendirme Sürecinden Geçti
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
10.12.2025 15:10
217
A+
A-

6–9 Aralık 2025 tarihlerinde İLEDAK Değerlendirme Ekibi, Gümüşhane Üniversitesi ve fakültede kurum ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette bölümün eğitim-öğretim ve ölçme-değerlendirme süreçleri, fiziki altyapısı, uygulama olanakları ile iç ve dış paydaş görüşleri başta olmak üzere çok sayıda ölçüt üzerinden incelemeler yapıldı. Değerlendirme sürecine Ekip Başkanı Prof. Dr. Rukiye Gülay Öztürk ile değerlendiriciler Prof. Dr. Özlem Alikılıç ve Doç. Dr. Mehmet Sinan Tam katıldı.

Dört gün süren saha çalışmasının ardından 9 Aralık 2025’te İletişim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda ara değerlendirme sonuç raporu açıklama toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Oktay Yıldız da iştirak etti. Saha incelemesi sonucunda hazırlanan ara rapor, İLEDAK Ekip Başkanı Prof. Dr. Rukiye Gülay Öztürk tarafından İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Çalışır’a teslim edildi. Süreç, ekip üyelerinin hazırladıkları raporu İLAD Yönetim Kurulu’na sunulmasıyla devam edecek; akreditasyona ilişkin nihai karar ise değerlendirme ekibinin raporu ve önerisi doğrultusunda İLAD Yönetim Kurulu tarafından verilecek.

Sürece ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Oktay Yıldız, “Üniversitemizin eğitim-öğretim kalitesini sürekli iyileştirmeyi ve bunu şeffaf, kanıta dayalı süreçlerle güvence altına almayı önceliyoruz. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümümüzün yeniden akreditasyon sürecine girmesi, kalite standartlarımızı daha da yükseltme kararlılığımızın somut bir göstergesidir. Sürece katkı sunan İLEDAK değerlendirme ekibine, fakültemiz yönetimine, akademik-idari personelimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.