enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpgümüşhanegümüşhane haberler
DOLAR
49,9693
EURO
55,9987
ALTIN
6.351,34
BIST
10.961,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
15°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C

Gümüşhane’de Sumud Filosu’na destek basın açıklaması

Gümüşhane’de Direniş Çadırı tarafından Gazze’ye insani yardım gönderen Sumud Filosu’na destek vermek için basın açıklaması yapıldı.

Gümüşhane’de Sumud Filosu’na destek basın açıklaması
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
03.10.2025 12:25
246
A+
A-

Direniş Çadırı Gümüşhane Gönüllüleri, Gazze’ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkan Sumud Filosu’na destek vermek için 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda basın açıklaması gerçekleştirdi.

Açıklamayı grup adına Gümüşhane Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Direniş Çadırı Gümüşhane Gönüllüsü Alperen Gençosmanoğlu okudu.

Şuurlu Öğretmenler Derneği Gümüşhane Şube Başkanı Dr. Yakup Topal ve Gençosmanoğlu, yaptıkları konuşmalarda Sumud Filosu’na destek çağrısında bulundu.

Gençosmanoğlu konuşmasında, “Bizler, direnişin taraftarları olarak Gazze direnişinin her daim yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyoruz. Zalimlerin planlarının olduğu bir dünyada onurlu halkların kılıcının keskin olduğuna ve bir gün hesap sorma sırasının ezilen halklara geleceğine iman ediyoruz. Bu anlaşmanın garantörü olarak zikredilen teslimiyetçi zihinlere değil, izzeti tercih eden direnişçilere tüm benliğimizle güveniyoruz. Onların yolunu kendimize rehber edinerek, her türlü emperyalist hedef ve düzene karşı başkaldırıyoruz” dedi.

Kaynak: Uğur AYDIN

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.