enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Gümüşhane’de seçim güvenlik kurulu toplantısı yapıldı

Gümüşhane’de 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili genel seçimlerinin huzur ve güven ortamında geçmesi için Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Gümüşhane’de seçim güvenlik kurulu toplantısı yapıldı
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
10.05.2023 17:13
0
A+
A-

Toplantıda konuşan Vali Kamuran Taşbilek, pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri öncesi, seçim günü ve sonrasıyla ilgili tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Vatandaşların seçim günü tam demokratik ortamda can ve mal emniyeti içerisinde huzur ve güvenle demokratik haklarının kullanımının en sağlıklı şekilde sağlanması için gereken tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Taşbilek, “Temel amacımız Gümüşhane’de huzur ve güven ortamı içerisinde seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılması ve ilimize, ülkemize yakışır bir seçim ortamının ilgili, sorumlu bütün birimler tarafından tesis edilmesi. Bütün sorumlu makamlarımız, ilgili kuruluşlarımız gereken tedbirleri aldı. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin memleketimize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Ali Recai Yerlikaya, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Taner Cömert, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Gökcek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, ilgili kurum müdürleri katıldı.

Gümüşhane’de 14 mayıs Pazar günü kurulacak 567 sandıkta 96 bin 479 seçmen oy kullanacak.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.