enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Gümüşhane’de kurtuluş konseri

Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104.yıldönümü etkinlikleri kurtuluş konseri ve havai fişek gösterisiyle son buldu.

Gümüşhane’de kurtuluş konseri
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
16.02.2022 11:25
0
A+
A-

Gümüş Alyans Düğün salonunda gerçekleştirilen konserde salonun girişinde ¬geçmiş yıllarda yapılan kurtuluş törenlerinin fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisi açıldı.

Yemek ikramının yapıldığı programın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Biz bu salonlara sığamayız. Destanları salonlara sığdırmak gibi hiçbir zaman bir düşünceniz olmadı. Ama 2 yıldır pandemi sürecinden dolayı biraz buruk geçiriyoruz bu törenlerimizi. İnşallah Rabbim bir daha hem Gümüşhane’ye hem de Türkiye’ye böyle binlerce kahramanlık destanı olan illerimize o destanları bir daha yazdırmasın. Duamız hep böyle. Bizler unutmadık, unutturmayacağız. Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan altında millet olarak bugün bizim nasıl bir gurur yönümüze bizde bugün kardeş olacağız. Birlik beraberlik içerisinde iyi olacağız, diri olacağız, hep beraber Gümüşhane olacağız ve Türkiye olacağız. Bu toprakları canı pahasına bize yurt eden, bugün bu mikrofonda çok rahat konuşmamızı sağlayan başta ecdadımız, atalarımız ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize minnetlerimi iletiyorum” dedi.

Programda daha sonra sırasıyla Ozan Ali Tuncer, Ozan Süphani, Ozan Yüksel Ülkeroğlu, Gökhan Zengin, Erman Çimen, Oytun Elaman, Kesişme/İyiki Varsın Eren filminin orijinal film müziği olan “Heyamo” parçasıyla ismini duyuran Ceren Ece Öksüz ve Onur Akgül sahne aldı.

Aşıkların atıştığı, Gökhan Zengin’in kemençesinin dile gelip horon halkalarını oluşturduğu programda Oytun Elaman’la sahnede düet yapan Belediye Başkanı Ercan Çimen’in performansı davetlilerden tam puan aldı.

Etkinlik havai fişek gösterisiyle son buldu.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.