enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp gümüşhane gümüşhane haberler
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

BengüTürk TV “Ramazan Bereketi” Programını Gümüşhane’den Canlı Yayınlayacak

Gümüşhane, Ramazan ayının manevi iklimini BengüTürk TV ekranlarından tüm Türkiye’ye taşıyor. 12 Mart Perşembe günü Hüseyin Nihal Atsız Kültür Evi’nden canlı yayınlanacak olan “Ramazan Bereketi” programında, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve bölgenin belediye başkanları şehrin projelerini ve Ramazan geleneklerini anlatacak.

BengüTürk TV “Ramazan Bereketi” Programını Gümüşhane’den Canlı Yayınlayacak
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
10.03.2026 15:05
0
A+
A-

Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde iftar ve sahur saatlerinde canlı yayınlar gerçekleştiren BengüTürk TV, 12 Mart Perşembe günü Gümüşhane’den canlı olarak “Ramazan Bereketi” programını ekranlara taşıyacak.

Gümüşhane Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek program, Hüseyin Nihal Atsız Kültür Evinde yapılacak.

BengüTürk TV Program Müdürü Cem Açıkgöz’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilecek canlı yayına Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Kaya, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Deredolu Belediye Başkanı Ökkeş Alkan, Ünlüpınar Belediye Başkanı Fikri Özer, Gümüşgöze Belediye Başkanı Celil Erdoğan ve Söğütlü Belediye Başkanı İsa Koç konuk olacak.

Program kapsamında Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, ilde yürütülen çalışmaların yanı sıra Ramazan ayına özgü belediye hizmetleri hakkında da değerlendirmelerde bulunacak.

Programa yönelik açıklamalarda bulunan Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Ramazan ayı paylaşmanın, yardımlaşmanın ve kardeşliğin en güçlü şekilde hissedildiği mübarek bir zaman dilimidir. BengüTürk TV’nin Ramazan Bereketi programının Gümüşhane’den canlı olarak yayınlanacak olması, şehrimizin tanıtımı açısından önemli bir fırsattır. Bu vesileyle hem Gümüşhane’mizin güzelliklerini hem de Ramazan ayına yönelik sosyal ve kültürel çalışmalarımızı tüm Türkiye ile paylaşma imkânı bulacağız. Tüm hemşehrilerimizi ve izleyicilerimizi programı takip etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Programda katılımcılar, Ramazan ayına özel soruları yanıtlayarak izleyicilerle görüş ve düşüncelerini paylaşacak.

İlahilerin de okunacağı canlı yayın programı, 12 Mart Perşembe günü saat 18.20’de başlayacak ve saat 19.20’de sona erecek.

BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.