Memleket Partisi kurucu İl Başkanı Arzu Ay, beraberinde 14 Mayıs’ta yapılacak 2023 genel seçimlerde Memleket Partisinin Gümüşhane 28. Dönem milletvekili aday adayı olan Av. Hikmet Can Akdağ ve kalabalık bir heyetle Kuşakkaya Gazetesi’ni ziyaret etti.
Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Önder Peker, İl Yöneticileri Taşkın Altan, Banu Gürler ve Muhammet Berat Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Arzu Ay; “Artık gençlerimizin memleketin sorunlarına el atmasını istiyoruz. Gelecek onların, gelecekte ki sıkıntıları onlar çok daha iyi biliyorlar. Biz büyükler olarak gençleri artık desteklemek zorundayız. Meclise gençleri yollamalıyız. Şuan sahadayız. Toplantılarımıza katılan kişi sayısı her geçen gün artıyor. Hedefimizi belirleyip yola çıktık. Hedefimizi küçük tutmuyoruz. Biz o barajı aşıp TBMM’ye gireceğiz. Gençler büyük bir kitle olarak geliyorlar. Seslerini gümbür gümbür duyuruyorlar. Artık gençler, siz oturun biz geliyoruz memlekete sahip çıkmaya geliyoruz diyorlar. Muharrem İnce’de ikinci parti olarak da çıkabilir. Çok büyük sürprizler ve farklı şeyler olabilir. Şimdiye kadar ne dedi ise çıkmıştır. O dedikleri de aynen gerçekleşecek. Bizde bunu umuyoruz ve bunun için de mücadelemizi de vereceğiz” diye konuştu.
28.Dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptığını ifade eden Av. Hikmet Can Akdağ ise, İl Başkanı Ay gibi, gençlerin ülkenin geleceğinde söz sahibi olması gerektiğine vurgu yaptı.
Av. Akdağ; “Memleket Partisi daha çok Türkiye Cumhuriyetinin geleceğine yönelik, Atatürk ilkeleri çerçevesinde ve kendi ilkeleri çerçevesi doğrultusunda hareket eden bir parti olduğu için aynı zamanda gençlere önem veren ve gençlerin ülkenin geleceğinde söz sahibi olmasını isteyen bir parti olduğu için tercihim bu yönde oldu. Gerçekten de laik, demokratik ve Atatürkçü ilkelerinden asla taviz vermeyen bir çatı altında gençleri ve vatandaşlarımızı topladığı için de genel başkanımıza destek veriyoruz. Partimizin milletvekili aday adayı olarak ta Gümüşhane’de elimizden geleni yapacağız. Şuan aday adaylığı duyurumuzu yapıyoruz. Daha yeni sahaya çıkacağız. Çevreden gelen duyumlarda yeni bir aday ve genç bir yüzün memleketimizde söz sahibi olmasını destekleyen birçok kişiyi gördük. Tüm Gümüşhane halkını partimize bekliyoruz. Herkese kapımız açık. Gümüşhane’nin sorunları için herkesle bir arada olalım” dedi.
HİKMET CAN AKDAĞ KİMDİR?
1994 yılı Gümüşhane doğumludur. İlk ve orta öğrenimim ile lise öğrenimimi Gümüşhane’de tamamladıktan sonra Ankara Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümünden derece ile mezun oldu. Halen Ankara’da Hukuk ve Danışmanlık Hizmeti ile Avukatlık mesleğini icra etmektedir.
Haber: Zeynep KAYA